JustAStory: ‘Ik deelde mijn man met mijn beste vriendin’

Ik werd verliefd op deze man … deze jongen zonder enig idee van mijn seksuele verleden, deze jongen die ik misleidde om mijn beste vriend te neuken.

Soms spelen Peter en ik dit kleine spelletje. Hij ligt op het bed, geblinddoekt, en ik kom binnen. Ik zeg nooit een woord, raak hem gewoon aan met mijn vingertoppen, laat ze langs zijn dijen glijden en langs zijn harde pik. Ik masseer zijn ballen en laat mijn hoofd dan over die enorme harde monsterzakken. Ik kan hem helemaal achter in mijn keel brengen, er bijna in stikken, maar ik word er zo nat van dat het het waard is. Ik zou uren aan die pik kunnen zuigen. Ik vind het heerlijk om hem door mijn strot te laten komen. Soms slik ik gewoon en blijf zuigen tot hij weer hard is.

Maar als hij geblinddoekt is, mogen we geen van beiden een woord zeggen. Ik pleit hem met mijn handen, met mijn mond, en dan kniel ik over zijn gezicht en laat mijn druipende poesje op zijn mond zakken en plaag hem ermee voordat ik hem me laat opeten.

Ik had Nina uitgebreid verteld (zoals vrouwen dat altijd doen) over Peter’s lul, hoe groot en hard hij was, hoe lief hij was als minnaar, hoe goed hij was in het eten van poesjes, en hoe hij krachtig en sensueel en teder tegelijk was … onnodig te zeggen dat ze het zelf wilde ontdekken.

Ik wist dat Peter er nooit voor zou gaan (hij is verlegen, en hij zou nooit willen dat ik het gevoel had dat hij me bedrogen had), dus besloot ik hem een ​​beetje voor de gek te houden.

Op een ochtend, voordat hij naar zijn werk ging, zei ik tegen hem: “Vanavond is een goede avond voor een spelletje, vind je niet?” Hij glimlachte en streelde mijn nek en plantte kusjes langs mijn sleutelbeen. ‘Ik ben vroeg thuis,’ zei hij en ging toen aan het werk.

Nina kwam rond drie uur langs om zich klaar te maken. Omdat we ons altijd samen voorbereiden op feestjes, dachten we dat het vandaag net zo leuk zou zijn. Ze nam een ​​boodschappentas mee en we gingen naar mijn slaapkamer om dingen te passen. Eerst probeerde ze een zwarte babydoll-nachtjapon. Het bedekte nauwelijks haar enorme tieten, en de doorschijnende stof van de rok scheerde over de bovenkant van haar dijen. Ik reikte naar haar tepels door de kanten beha-cups. Ze waren al hard en ze beefde toen ik haar aanraakte, maar ze zei: ‘Dus wat ga je aantrekken?’ Ik opende mijn lingerielade en haalde een kanten rood stringbroekje tevoorschijn en een roze doorschijnende babydoll-nachtjapon met rode kanten rand. Het bedekte amper mijn kont, waardoor de romige huid van mijn billen zichtbaar werd, nauwelijks bedekt door het rode kant. Ik vroeg Nina hoe ik eruit zag, en als antwoord daarop, ze sloeg haar armen om me heen en kuste me diep. ‘Weet je,’ zei ze ondeugend, ‘hij zal een paar uur niet thuis zijn …’ toen liet ze haar hand tussen mijn dijen glijden en kietelde mijn kutje door het kanten slipje. Ik was meteen nat en kuste haar hard op de rug. Ze gooide me op het bed en plunderde mijn mond met haar tong, mijn tepels kneep door de dunne stof van mijn nachtjapon. Ik sloeg mijn benen om haar middel en wreef mijn kutje tegen het hare. Ik voelde haar nattigheid zich vermengen met de mijne en ze kreunde in mijn mond. Ik duwde haar van me af en trok haar slipje over haar dijen. Ik was meteen nat en kuste haar hard op de rug. Ze gooide me op het bed en plunderde mijn mond met haar tong, mijn tepels kneep door de dunne stof van mijn nachtjapon. Ik sloeg mijn benen om haar middel en wreef mijn kutje tegen het hare. Ik voelde haar nattigheid zich vermengen met de mijne en ze kreunde in mijn mond. Ik duwde haar van me af en trok haar slipje over haar dijen. Ik was meteen nat en kuste haar hard op de rug. Ze gooide me op het bed en plunderde mijn mond met haar tong, mijn tepels kneep door de dunne stof van mijn nachtjapon. Ik sloeg mijn benen om haar middel en wreef mijn kutje tegen het hare. Ik voelde haar nattigheid zich vermengen met de mijne en ze kreunde in mijn mond. Ik duwde haar van me af en trok haar slipje over haar dijen.

Haar kutje, bedekt met zijdeachtig zwart haar, was glinsterend en nat, glad en roze. Ik deed voorzichtig haar lippen van elkaar en zoog langzaam aan haar klitje, terwijl ze kreunde en haar heupen naar mijn mond bracht. Ze begon tegen mijn lippen te knarsen en greep mijn hoofd, trok aan mijn haar terwijl ik harder en harder zoog, totdat ze eindelijk klaarkwam, haar kutjessappen explodeerden in mijn mond. Ze lag daar, hijgend, terwijl ik achterover leunde en mijn slipje opzij schoof. Ik begon heel langzaam met mijn vingers om mijn clit te cirkelen. Ik wist dat als ze lang genoeg naar me keek, ze mee zou moeten doen. Nina was precies zo. En ja hoor, zodra ze haar adem inhield, voegden haar vingers zich bij de mijne en gleden in me naarmate ik natter en natter werd. “Wil je iets groters?” zij vroeg. ‘Het nachtkastje,’ hijgde ik, en ze opende de bovenste la. Ze haalde mijn grote roze vibrator tevoorschijn, die even groot was als Peter’s pik. Ze liet hem in mijn bedelende poesje glijden en zette hem aan. Het kwam tot leven in mij, en toen liet ze haar lippen naar mijn clitoris zakken. Ze zoog me en ze neukte me met de grote roze lul, en ik kwam hard en snel klaar over haar gezicht en handen. We bleven een tijdje hijgend liggen, en toen hoorden we een deur dichtslaan. Hij was vroeg thuis!

Nina rende weg en verstopte zich in mijn badkamer, en ik ging hem bij de deur begroeten. Ik nam de blinddoek mee, en toen hij me in de kleine roze nachtjapon zag, zag ik zijn pik hard worden door zijn spijkerbroek. Ik bond de blinddoek om zijn ogen en leidde hem naar de slaapkamer. Hij reikte steeds naar me en probeerde mijn kont en tieten aan te raken, maar ik hield hem tegen. Daar was het nog geen tijd voor.

Ik leidde hem naar het bed en zei dat hij moest gaan liggen terwijl ik mijn tanden poetste. Ik ging naar de badkamer … en wisselde van plaats met Nina. Ik stond zo stil als ik kon, amper ademhalend, toen ze op Peter kwam. Hij had zijn pik tevoorschijn gehaald en streelde hem, hij kreeg hem steeds moeilijker. Nina kuste zijn lippen heel zachtjes en streelde zijn borst met haar tieten. Ze liep naar zijn pik, draaide zich om en glimlachte naar me, en nam het hele ding in haar mond. Hij kreunde, reikte naar beneden en pakte haar haar … en toen wist hij het. Haar haar was steil. De mijne is gekruld. Hij trok de blinddoek eraf en zijn mond viel open. Ik was bang dat hij boos zou worden, maar hij stak zijn hand naar me uit en toen ik bij hem kwam, kuste hij me diep. Toen glimlachte hij. Hij liet zijn handen naar mijn poesje glijden, dat nog nat was van mijn sappen en van Nina’s speeksel. “Bezig geweest?” vroeg hij, nog steeds glimlachend. Nina en ik keken elkaar aan, leunde voorover en kuste me. Ik kuste haar terug en reikte met mijn handen naar haar kont. Zijn ogen waren glazig en zijn pik was zo hard dat ik dacht dat hij zou ontploffen. Nina wist dat hij hier mee bezig zou zijn, dus stond ze op en trok me met zich mee. Ze trok mijn slipje naar beneden, knielde voor me neer en vingerde mijn clitoris. Peter kon er niet meer tegen en knielde achter me.

Hij spreidde mijn billen met zijn vingers en likte mijn kleine kontgaatje, zodat hij het nat maakte, voordat hij zijn middelvinger erin stak. Ik had Nina’s natte mond op mijn poesje en Peter’s mond op mijn kont. Af en toe ontmoetten hun tongen elkaar in het midden, en toen ik begon te komen, beefde ik zo erg dat ik niet langer kon staan. Ik zakte op het bed neer en nam Nina mee. Peter ging tussen ons in liggen en we legden allemaal ons hoofd op zijn borst. Nina kon het niet langer uithouden en begon zijn pik te strelen. Ik nam zijn ballen in mijn hand en masseerde ze zachtjes, en toen klom Nina op hem, schrijlings op zijn pik. Hij keek me aan om te zien of het oké was, en in reactie daarop kuste ik hem en knielde toen over zijn gezicht, oog in oog met Nina. Ze begon hem te berijden, met bokken op en neer, zichzelf op zijn enorme lul gespietst. Hij pakte mijn heupen en trok mijn poesje naar zijn mond, zuigend aan mijn poesje, en Nina en ik leunden naar voren en kusten elkaar, elkaars borsten strelend. Ik reikte naar beneden en tikte met mijn vingers over haar clitoris. Het was geweldig om haar kutje op en neer te voelen rijden op de pik van mijn vriend. Ondertussen begon ik te komen, trillend op Peter’s mond. Ik schreeuwde zijn naam, knarsend tegen zijn tong, en luisterend naar me duwde Nina over de rand. Ze bonkte hard op Peter’s lul, en toen ze klaar was, rolde ze van hem af en op handen en voeten. Ik knielde naast haar, en we presenteerden onze poesjes, glinsterend en nat, aan mijn gelukkige, gelukkige vriend. Hij begon met mij, ramde hard in mijn poesje, gaf me vier of vijf stoten voordat hij naar Nina ging, haar een klein beetje lul gaf en toen terug naar mij. Hij deed dit een tijdje voordat hij ons op onze rug beval. Hij at mijn poesje, daarna het hare, met zijn tong alsof hij eerder zijn lul gebruikte. Toen hij haar at, had hij zijn vingers in me begraven, en toen hij me at, was hij haar clit aan het verleiden. Eindelijk, met een hand in ieder van ons, kwamen we samen, en we schreeuwden allebei zijn naam.

Het enige fatsoenlijke wat je kon doen, was de gunst teruggeven. We zuigen om de beurt aan zijn pik totdat hij bijna klaar was om te komen. Toen hij precies op het punt stond, stopten we. Nina ging op haar rug liggen en ik knielde over haar heen, mijn poesje zweefde over haar mond. Hij stond achter me en stopte die harde pik in mijn poesje. Nina likte elke druppel op die mijn kutje op haar lippen druppelde, en ik druppelde VEEL. Toen zag hij de roze vibrator waarmee we eerder speelden. Hij trok uit mijn poesje en duwde de vibrator erin om hem te laten glijden. Toen het eenmaal nat was, duwde hij zijn pik terug in me, en begon toen de punt van de vibrator in mijn kont te laten glijden. Ondertussen reikte hij met zijn andere hand naar beneden en vingerde Nina’s hongerige poesje. Met Nina’s mond die mijn clit verslindt en Peter’s enorme lul in mijn strakke natte gaatje, samen met de monstervibrator die in mijn lul werkte, begon ik te komen. Mijn wereld draaide in cirkels rond. Ik kon mezelf nauwelijks overeind houden. Ik schreeuwde Nina’s naam en Peter’s naam, en hij neukte mijn poesje en mijn kont, en toen begon Nina te komen.

Ze schreeuwde, en de trillingen van haar geschreeuw op mijn clit duwden me over de rand. Ik kwam harder dan ooit tevoren, en terwijl we allebei kwamen, moest Peter een heel belangrijke beslissing nemen. Hij had vier tieten, twee monden en twee kutjes om binnen te komen. Welke te kiezen?

Toen we klaar waren met komen, liet hij me naast Nina liggen. Onze lichamen glinsterden van het zweet en poesjessap, en we hijgden en probeerden op adem te komen. Hij boog zich over ons heen en glimlachte, en begon zich af te trekken. “Wie van jullie wil het?” vroeg hij, en we glimlachten allebei. “We zullen delen,” antwoordde Nina. ‘Dat klopt’, zei ik, ‘we delen alles.’ We knielden voor hem neer en deden onze mond open. Toen hij zijn lading schoot, was hij erg aardig en eerlijk en liet hij ons allebei een eerlijk deel hebben. Nina hield de kom in haar mond en boog zich voorover om me te kussen. We passeerden zijn zoete lading heen en weer in onze mond voordat ik alles doorslikte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *