JustAStory: ‘Mijn masseur merkte dat ik opgewonden raakte’

Tessa (33) trakteert zichzelf op een spadag. Haar volledige lichaamsmassage verandert in een heerlijk plagend moment en haar masseuse speelt een sensueel spel van warm en koud …

Dit verhaal is ingezonden door een lid uit de community. In de JustAStory blogs lees je verhalen ingezonden door onze community. Wil jij jouw verhaal hier ook delen? Wacht niet langer en stuur ons een mailtje.

Ik besloot dat ik wat tijd voor mezelf moest nemen.

Na veel hard werken en het onderhouden van mijn sociale contacten had ik een welverdiende spa-dag nodig. Ik nam een ​​vrije dag, checkte in in een luxe spahotel en dacht gewoon aan mij. Voor mij is een spa-dag niet compleet zonder een geweldige massage te krijgen, dus boekte ik mezelf een fijne ontspanningsmassage voor het hele lichaam van 90 minuten.

Na een tijdje van de spafaciliteiten te hebben genoten, ging ik naar de kamer voor mijn massage. Mijn bruine haar was nat van de hamam en mijn huid was rozig. Toen ik binnenkwam, wachtte een beeldschone man op me. Hij had golvend bruin haar dat tot zijn schouders reikte en mooie donkerbruine ogen. Mijn ogen gingen langzaam omlaag naar zijn sterke torso. Hij had een lichtgekleurd sixpack en zelfs zijn borsthaar leek precies te zijn waar het hoort te zijn. Hij droeg een harembroek en had geen schoenen aan. Hij zag eruit alsof hij zelf helemaal ontspannen was en alsof hij een yogaleraar was.

‘Goedemiddag, mevrouw Schippers.’

Ik stak mijn hand naar hem uit. Oh mijn God, hij is zo sexy. Ik voel dat mijn knieën zwakker worden.

‘Noem me alsjeblieft Tessa,’ antwoordde ik.

Ik merkte dat mijn wangen warmer begonnen te worden. Hij pakte mijn hand lichtjes vast en hield hem een ​​tijdje vast. Het was zo lekker warm.

‘Hallo Tessa, mijn naam is Thomas.’

Hij staarde me diep in de ogen toen hij dit zei en hield mijn hand langer vast dan sociaal geaccepteerd.

Laat alsjeblieft niet los.

Ik wou dat hij het uren zou vasthouden. Hij verbrak de betovering die hij over me had uitgesproken door langzaam zijn hand terug te nemen en om me heen te lopen. Ik voelde zijn sterke, zachte handen op mijn schouders, zachtjes mijn badjas vastgrijpend.

‘Laat me je daaruit helpen, Tessa.’

Hij liet de badjas langzaam over mijn schouders glijden terwijl ik hem opende. Nadat hij mijn badjas had uitgetrokken, stond ik daar volledig naakt en probeerde ik mezelf te bedekken met mijn armen over mijn borsten.

Hij legde toen zijn handen op mijn schouders. Ik voelde me meteen ontspannen onder zijn aanraking. Ik voelde zijn adem zacht in mijn nek blazen terwijl hij langzaam mijn hand pakte en me naar zijn massagetafel leidde. Ik ging op mijn buik liggen terwijl Thomas een handdoek pakte en vouwde hem op zodat hij mijn billen zou bedekken. Ik voelde de vlinders in mijn buik terwijl ik daar lag.

Ik wachtte terwijl ik naar zijn bewegingen luisterde en toen voelde ik hoe hij warme olie over mijn rug druppelde. Het stuurde meteen een fijne tinteling over mijn ruggengraat. Toen legde hij zijn warme handen op mijn rug en begon me te masseren. Ik sloot mijn ogen en kon het niet helpen, maar fantaseerde een beetje over Thomas.

Hoe hij me hier en nu op de tafel zou omdraaien en me zwaar kuste. Ik voelde een zachte tinteling tussen mijn benen en merkte hoe ik langzaam nat werd terwijl ik over hem fantaseerde. Moet ik me slecht voelen? Wat als hij merkte dat ik opgewonden raakte?

Zijn handen masseerden mijn onderrug en terwijl ik genoot van zijn massage en fantaseerde over wat ik met hem wilde doen, merkte ik hoe zijn handen lager en lager gingen tot ze bij de handdoek kwamen. Ik merkte dat ik naar adem hapte toen hij de handdoek weer opvouwde om hem kleiner te maken.

‘Vind je dat oke?’

Ik kon nauwelijks praten en liet gewoon een instemmend ‘hmhm!’ Horen terwijl ik mijn hoofd op en neer schudde voor zover ik kon. Zijn handen begonnen langzaam mijn heupen en billen te masseren. Hij moet gemerkt hebben dat ik sneller begon te ademen. Hij boog zich voorover zodat hij dicht bij mijn oor was

‘Adem gewoon, Tessa’

Zijn zachte ademhaling op mijn oor zette me nog meer aan. Ik kon niets anders doen dan hem onmiddellijk gehoorzamen en begon dieper in te ademen. Hij bleef mijn billen masseren en ging langzaam naar mijn dijen. Toen vouwde hij de handdoek weer op en ging naar mijn benen. Ik kon het niet helpen, maar voelde me vreselijk teleurgesteld. Hij begon aan mijn voeten en masseerde zich omhoog over mijn benen. Hoe verder hij naar boven ging, hoe opgewondener ik weer werd. Toen hij mijn bovenbenen bereikte, had ik het gevoel dat ik op het punt stond te ontploffen.

Hij pakte de handdoek en vroeg me of het oké was als hij hem helemaal had verwijderd. Mijn hart maakte een sprongetje.

‘Ja alsjeblieft!’ Schreeuwde mijn geest. ‘Je mag.’

Antwoordde ik netjes. Hij begon mijn binnenkant van de dijen te masseren en ik voelde hoe zijn vingers steeds dichter bij mijn vulva kwamen. Ik kreunde zachtjes toen zijn vingers mijn schaamlippen raakten.

‘Geniet je ervan?’ Vroeg hij met zijn sexy, diepe stem.

‘Ja, ga alsjeblieft verder,’ zei ik zachtjes.

Hij kwam steeds dichter bij mijn vulva en ik betrapte mezelf erop dat ik begon te kreunen. Toen stopte hij plotseling.

‘Draai je om.’ Beval hij me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *